Osobní údaje
a) Jméno: Tomík
b) Věk: více než dost
c) Práce/škola: bohužel práce
d) Jak ti vyhovuje 19. - 22. hodina: je to dobré, ale nemám jen hru
e) Něco málo o sobě: hrával jsem na MQ (nick Sweetix, Tjadyda), po ukončení MQ nějaký čas pauza no a teď to zkouším tady
Postava
a) Nick: Sweetix
b) Class + spec: Tauren, resto kravička
c) Profky: LW + Skin
d) Staty: na tomto servru člověk nic jiného nečte, kolikrát ani na HC neberou dokud člověk nenapíše nějaké hloupé číslo. Jsou tací co se zeleným eq dokážou o moc víc než někteří s T6 eq.
e) Link armory: http://armory.hellground.net/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Sweetix
f) Screen z logování (+addony): addony co potřebuji mám a jich tak akorát
g) Screen UI ze hry: v čem je toto důležité ??
h) Shadow/fire/nature resist eq?: ani jeden, zatím nebylo potřeba
ch) Ostatní postavy, které máš: jen kravičku
Ostatní
a) Jaké máš zkušenosti s TBC (doba hraní, raidy atp): TBC dohrané na MQ ( Genesis, Braves )
b) Jaké máš zkušenosti se svou spec: tak akorát
c) Z jaké guildy přecházíš + důvod: byl jsem tady chvíli v HH, ale tuším se to nějak rozpadlo, tedˇbez...
d) Čím pomůžeš guildě: nějakým tím Lifebloomem, můžu si větve ošoupat jak se snažím udržet naživu ostatní..
e) Co očekáváš od guildy: kolektiv pohodových lidí
f) Jaké addony používáš: ty které potřebuji ( není to tu podruhé? )
g) Máš TS3, Omen/DTM, DBM a můžeš komunikovat s ostatními?: mohu komunikovat s ostatními, ale slovně to nikdy nedělám, za celou dobu hraní WoW jsem mluvit nepotřeboval a měnit to nebudu. Stačí slyšet a reagovat...
h) Znáš někoho z naší guildy, kdo by tě mohl doporučit?: těžko říct, ale třeba se někdo ozve
ch) Četl jsi pravidla a souhlasíš s nimi?: je to dlouhé, ale četl a více méně souhlasím